Ghiveci de vara

de SENO in Mancaruri de post, 18 Aug 2011 | 5721 vizualizari

 

Nimic nu e mai bun vara decat un ghiveci de vara cu multe legume proaspete si infrumusetat cu verdeata.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras (de orice culoare)
  • 6-7 rosii decojite
  • o manuta de pastai de fasole
  • o vanata mai mica sau cateva felii dintr-o vanata mare
  • un dovlecel mic
  • 2 cartofi
  • 4 ciuperci
  • o jumatate dintr-o varza mica taiata felii mari
  • o manuta de orez
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de vara:

Preparare ghiveci de vara:

Se curata legumele, se spala si se taie dupa preferintele fiecaruia. Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si cu morcovul, sare si piper macinat in putin ulei. Cand devin lucioase se pun 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Eu am pus si cateva boabe de piper pentru gust. Cand fierbe se adauga pe rand ciupercutele, varza, fasolea, feliile de vinete, orezul, cartofii, dovlecelul si rosiile cu sucul lor cu tot. La sfarsit se potriveste de sare si piper, se toaca verdeata si se pune deasupra dupa ce s-a stins focul si gata bunatate de ghiveci de vara.

Puteti sa mai puneti si alte legume,mai ales daca le aveti in gradina :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc in vas smaltuit